BELSŐ UTAZÁS

Egy módszer, mely nemcsak testi betegségek, hanem lelki problémák megoldásában is csodálatosan működik.

Nagyon sokan jönnek hozzánk testi betegségekkel, pl. krónikus fáradtsággal, daganatos-rákos betegséggel, sclerosis multiplexszel, ízületi gyulladással, makacs derékfájással, akut térdfájással, Chrom-betegséggel, pajzsmirigy problémákkal. Vannak, akik évek óta hiába várnak a gyermekáldásra. Mások alvási problémáktól vagy krónikus depressziótól szenvednek. Egyesek apátiásnak vagy letargiásnak érzik magukat. Megint mások különböző érzelmi problémákkal küzdenek, pl. időnként elviselhetetlen dühöt éreznek, vagy tudják, túl érzékenyek a kritikára, alacsony szintű az önértékelésük. De olyanok is akadnak, akik félnek nagyobb közönség előtt beszélni, vagy húzzák, halasztják a fontos döntéseket, ami persze jelentősen kihat az életükre. Mások túlzottan aggódnak, arról panaszkodnak, hogy nem bírják a feszültséget, a stresszt. Aztán jönnek olyanok is, akik eddig nem tudtak leszokni a dohányzásról. Sokan azért jönnek, mert nem tudtak túljutni a szerettük elvesztése okozta fájdalmon, vagy van valamilyen érzelmi problémájuk, ami miatt a magánéletükben csak vergődnek.
Szülők is jönnek, akik gyermekük testi betegségére vagy lelki problémájára keresnek megoldást.
Vannak, akik azért jönnek, mert érzik, hogy képesek ugyan nagy dolgok elérésére, de valami visszatartja őket, valamilyen „rejtett kényelmi zóna” megakadályozza, hogy elérjék a bőségnek, a gazdagságnak és a sikernek azt a fokát, ami pedig számukra elérhető lenne.

Mindannyiunknak vannak olyan problémái, melyek miatt időnként érezzük, hogy nem vagyunk urai az életünknek, hogy a bennünk lévő érzelmek és indulatok vették át az irányítást. Mégsem tudjuk, hogyan is jussunk el a problémák gyökeréhez, a fájdalom okához. Ezért aztán csak a felszín felől közelítjük meg őket, és vagy nem veszünk róluk tudomást –úgy teszünk, mintha minden rendben lenne-, vagy megpróbáljuk meggyőzni magunkat arról, hogy ha rendet rakunk a gondolatainkban, a fejünkben, akkor majd ezek a dolgok is a helyükre kerülnek. Miközben a rejtett, mélyen megbúvó ok háborítatlan marad, mi pedig csodálkozunk, hogy próbálkozásaink ellenére a problémáinkat valahogy mégsem sikerül végleg elengednünk.

 "A múltat nem lehet megváltoztatni, csak a múlthoz való hozzáállást."

 A daganatos betegekkel kapcsolatban megtapasztaltam, hogy mekkora erő is rejlik a sejtekben tárolt emlékek feltárásában, a gyökerük megtalálásában, az akkor keletkezett érzelmek (pl. düh, harag, félelem, bűntudat stb.) elengedésében és a megbocsájtás megtörténésében. Ez az út mindenki előtt nyitva áll.

Dr. Deepak Chopra, amerikai orvos-kutató, a sejtszintű gyógyulás, a test és a lélek együttes gyógyításának napjaink talán legékesszólóbb képviselője. Az ő kutatásairól bővebben olvashat az Útravaló gondolatok „KIÚT A REMÉNYTELENSÉGBŐL” című írásunkban.

 „ Ha egy lépést teszünk a kegyelem felé, ő ezer lépést tesz mifelénk.”

Mélyen igaz ez a gyógyításban is! Úgy tűnik, hogy testünk bölcsessége alig várja, hogy segítsen nekünk elengedni a régi problémákat. Ha mi hajlandóak vagyunk megtenni akár csak egy kis lépést is, a testünk elvégzi a többit.
A lelki gondokat, csak lélekszinten (mélytudatszinten) lehet gyógyítani, mert ott a gyökerük. Ha a gyökér nincs kigyomlálva, akkor újra kihajt a növény (Rák esetén ez az áttét!).

Mit jelent a lélekszinten (mélytudatszinten) történő sejtszintű gyógyítás?
A mélytudatszint vagy a lélekszint, egy alvás és ébrenlét közötti állapot. Ilyenkor az agy vezérlőfrekvenciája kb. 10Hz. Ezen a szinten a tudatos, döntéshozó elmét „kiiktathatjuk”, és a beteget a saját belső zsenialitása vezeti. A sejtszintű emléket ez esetben a szervezet belső intelligenciája, a test bölcsessége találja meg, és a változás folyamata is ott játszódik le. A beteg érzelmileg megszabadul mindattól, ami a betegtestrészben, pl. daganat, tárolódott, és megérti, amit a betegség meg akart neki tanítani. A beteg aktív közreműködője saját gyógyulásának. Felébredéskor mindenre emlékszik. Ez nem hipnózis!

A gyógyítás eszközök és szerek nélkül történik. Egyetlen mellékhatása a gyógyulás.

Vélemények a módszerről:

„ Az utazással kezelhető lelki problémák listája meglepően hosszú: a módszer a depressziótól a féltékenységen át a kényszeres evésig gyakorlatilag bármilyen esetben sikerrel alkalmazható… „

dr. Domján László

„A Brandon Bays által kifejlesztett utazás módszere meglepően egyszerű mentális technika, amivel ugyanakkor hihetetlenül gyorsan és óriási mértékű érzelmi és testi gyógyulás érhető el. Villámsebesen meg tudja tanulni bárki, s még olyan esetekben is gyógyulást indíthat el, amikor már minden egyéb terápiás módszer kudarcot vallott. Szívből ajánlom hát mindenkinek!”

dr. Ian Watson