EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ TANÁCSADÁS ARCDIAGNOSZTIKÁVAL

 

Ha az ember diagnosztikáról hall, először óhatatlanul az orvosi diagnózisra gondol, ami kémiai módszerekkel, modern technikai berendezésekkel végzett vizsgálatokon alapul, és az adott készülék fejlettségi szintjének megfelelő pontossággal és biztonsággal képet adhat egészségi – pontosabban testi, fizikai – állapotunkról, arról, hogy a vizsgálat időpontjában milyen betegségekben szenvedünk, és ezek a betegségek milyen stádiumban vannak.
Léteznek azonban a diagnosztikának jóval egyszerűbb formái is.

Szervezetünk üzen, ha baj van!

A fizikai test számos olyan „kijelzővel” rendelkezik, ahol a szervezet üzenetet küld számunkra, ha valamilyen probléma kialakulóban van. Az inkvizíciós jegyzőkönyvekből tudjuk, hogy elődeink gyógyítói már az 1200-as években nagy biztonsággal alkalmazták az aura-, az írisz-, a pulzus, a kéz, az arc- és a talpdiagnosztikát, sőt meglepő módon a vizelet üledékes vizsgálatát is, amit az orvostudomány csak a 18-19. században kezdett el használni.
Az ember testén nagyon sok hely van, ahol a belső szervek információkat közölnek állapotuk felöl. Az arcunkon vonalak, foltok, elszíneződések utalhatnak szervi problémákra, vagy ezek kialakulásának lehetőségére. Ha találunk ilyet, nem kell megijednünk, hiszen ez még csak jelzés, a probléma előjele, maga a betegség ilyenkor még nem alakult ki.
A megelőzés csak akkor lehetséges, ha szervezetünk jelzéseit figyelemmel kísérjük, és ha bármilyen rendellenességet észlelünk, azonnal megtesszük a szükséges változtatásokat.
Az életmód és a táplálkozás megváltoztatásával, és elsősorban megfelelő gyógynövényekből készült termékekkel az esetek többségében elkerülhető a betegség.
Vállaljuk, hogy az arcon megjelenő jelzések alapján segítséget nyújtunk Önnek abban, hogy milyen változtatásokra van szüksége és milyen gyógynövényből készült termékekre, hogy egészségét megőrizze!

Nálunk termékek nem vásárolhatóak.

Célunk nem az értékesítés!