ENERGETIKAI GYÓGYÍTÁS

 

Az energia a gyógyítás egyik legtitokzatosabb, de ugyanakkor leginkább emberközeli „eszköze”.
Az az igazság, hogy valójában senki nem tudja biztosan, mi az az erő, amely a kezeinkből árad a segítségre szoruló szervek felé. Az energia közvetítésének többféle elnevezése, illetve módszere létezik, pl. bioenergia, fényadás, csí-adás, reiki stb. A gyógyító gyakorlatilag egy transzformátor szerepét tölti be, meg tudja „fogni” a különböző típusú és hatékonyságú energiákat és saját magán keresztüláramoltatva képes azt a beteg testrész számára megfelelő rezgésként, „gyógyírként” közvetíteni.
Bizonyos betegségeket egy-két kezeléssel, míg más problémákat négy-öt kezeléssel tudunk harmonizálni. A gyógyítás hatására javulnak a krónikus gyulladások, fejfájások, ízületi problémák, de az energetikai gyógyítás képes ennél komolyabb eseteket is, pl. pajzsmirigytúltengés, ciszták, miómák, fül és szem problémák, allergiák, érszűkület, daganat stb. is egyensúlyba billenteni.
Az energetika egy gyógyító módszer, de a beteg aktív közreműködése nélkül csodákra bizony nem képes. Minden gyógyulás „fejben dől el”. Ha betegben meg van a vágy, a hit (És itt most a gyógyulásba vetett hitről beszélünk!) és az elvárás hármasa, akkor meg fog gyógyulni. Vágyik a gyógyulásra? Hiszi, hogy meg tud változni a teste? Ha igen, Ön meg fog gyógyulni! Lehetetlen nincs, mert ami egyszer már bárhol bárkivel megtörtént a világban, az már nem lehetetlen. Mindenki számára elérhető, hiszen már volt, aki bebizonyította, hogy lehetséges. És a világ tele van csodálatos gyógyulások történetével…