GYÓGYULÁSOM TÖRTÉNETE

 

“A CSODÁK A TERMÉSZET TÖRVÉNYEINEK NEM MONDANAK ELLEN, CSUPÁN A TUDÁSNAK, MELY A TERMÉSZETRŐL SZÓL.”

(Szent Ágoston)

„Mit tegyél? Mondja az orvos!
2013. április 18. súlyos agysérülés! (Távol Magyarországtól.) Életben maradni gépekkel és gyógyszerekkel. Milyen minőségben? Ez nem mindegy! (Az orvosok 1% esélyt adtak!)
Lehetőség orvosok nélkül?! Orsit hívtuk segítségül.
Miként lehetne ezt megvalósítani? Először is a távgyógyítás jöhetett szóba. De ki? Nem volt más választás, mint a 16 éves gyermek, mivel lázra, fertőzéses szövődményekre lehetett számítani. Így is volt. Következtek sorba a dolgok. A távgyógyítás nagyon bevált!  Például: tüdőgyulladás, láz közli az orvos. Másnap láz nincs, a gyulladásnak 2 nap múlva semmi jele nem volt. A beteg gyógyult. Álltak értetlenül az ágya mellett az orvosok. Összenéztünk a gyermekemmel, mi tudtuk, mi történt.
Ezután még jött a „mégroszabb”: a Kóma. Ekkor már 2 hónapja voltunk intenzív osztályon. Nem tudni, fel fog-e valaha ébredni!  Nincs más lehetőség, mint az agycsere szellemgyógyászattal.  Nem kételkedtünk, tudtuk meg kell gyógyulnia. Ez nem távgyógyításban történt. Elutaztunk a fiammal Orsihoz. A gyermekemen keresztül végezték el,  férjem még mindig kórházban volt. Pár hétre rá kezdett reagálni: szemhéj alatt mozgatta a szemét, majd 2 hét múlva kinyitotta, és mozgatta keze ujjait. Orvosok: Kételkedve nézték, mi történik. Elkerültünk egy Kómás klinikára, ahol szörnyű látványon és napokon mentünk keresztül. Férjemnek màr voltak éber pillanatai, csodájára jártak az orvosok.
Hétről hétre javultunk. Elértünk odáig, hogy elhagyhattuk a „Rémálom klinikát”.  19 hónap után egy rehabilitációs kórház következett. Az orvosok azt mondták, hogy nem fogunk tudni járni (Közölték: nagyon jó tolókocsit
tudnak biztosítani.),beszélni, nyelni (a hosszú ideig tartott gégemetszés miatt), na meg a szobatisztaság, és még sok minden rosszat mondtak.
Orsi és gyermekem segítségével ezt mind leküzdöttük. Rengeteget írhatnék róla! Ma már mindent tudunk csinálni! A járást még gyakorolnunk kell. Most hosszabb távot mankóval rövidebbet mankó nélkül közlekedünk.
Ez nem mese, igazi valóság! Merje mindenki vállalni ezt a fajta gyógyítást! Ne féljetek tőle! Higgyétek el,hogy magatokat és hozzátartozóitokat, Orsi és a magatok segítségével, meg tudjátok gyógyítani! Engem is kereshettek, Orsi megadja, ki vagyok”

  N-né, Tamási

„A fiam 13 éves volt, mikor Orsi először kezelte. 6 éves kora óta tudjuk, hogy piros-zöld színtévesztő. Mindenképp elektronika szakon szeretett volna továbbtanulni, de a középiskolai iskolaorvosnak első fokon alkalmatlannak kellett nyilvánítania a fiamat a hatályos törvények szerint. 2x kezelte Orsi. Néhány nappal az első kezelés előtt elvégeztünk egy színtévesztés tesztet, csak hogy tudjunk mihez viszonyítani. Akkor 30 ábrából 16-ot ismert fel. Az első kezelés után viszont már 26-ot! Bár a színtévesztés nem gyógyult meg teljesen, a másodfokú orvosi vizsgálaton minden különösebb nehézség nélkül átment. A doktornő azt mondta, bármilyen szakra alkalmas, és nagyon ritka, hogy piros-zöld színtévesztőknél ennyire enyhe fokú legyen a betegség.
Az már csak hab a tortán, hogy az évek óta meglévő gerincferdülése Sanyi egyszeri kezelése után megszűnt!
Köszönjük mindkettőtöknek, hiszen egy gyermek továbbtanulását segítettétek elő!”

  K. A. Debrecen

„… És tudd, hogy ez így van! …” A fiam 12 éves volt, amikor zavarni kezdte a szemüveg. Orsit megkérdeztem, van-e rá megoldás, hogy meggyógyuljon a szeme. Szellemműtétet javasolt. Kicsit ( Na jó, nagyon!) megijedtem, de biztatott, higgyem el, képes vagyok rá! Megcsináltuk. Amikor hazaértem és otthon elmeséltem, hogy megtörtént a gyógyítás, a fiam aznap este letette a szemüvegét, és nem akarta többet felhúzni. „Anya, te úgyis megcsinálod, tudom!”- mondta. A megerősítés időszakában többször elbizonytalanodtam. Ha gyermekem fejfájásra panaszkodott, attól féltem, talán nem is javul a szeme, erőlteti, és ettől fáj a feje. Máskor pedig arra gondoltam, hogy talán azért mondja, hogy jobban lát, mert nem akar elkeseríteni. A napi megerősítéseket 6 hét után sem hagytam abba, csináltam, csak ritkábban. Sokat izgultam, de hinni akartam benne. Orsi sokat bátorított. 2015. július 31-én kontrollvizsgálaton voltunk a szemészeten, ahol a doktornő csodálkozva állapította meg, hogy a fiam szeme meggyógyult, egészséges, nincs többé szüksége szemüvegre. Most mindenki lelkes a családban, senki sem akar szemüveget hordani… Hálásan köszönöm. „

  T-né Cs. M., Tamási

„Nekem a lábfejemen voltak komoly fájdalmaim. Igazából nem is tudni, hogy mi lehet, három orvos háromféle diagnózist állított fel, így aztán 2 éve abba is hagytam az orvoshoz járást. Nem volt kibírhatatlan a fájdalmam, többé-kevésbé tudtam vele együtt élni.
Köszönöm a tegnapi kezelést, hihetetlen az eredmény. Ma annyit dolgoztam, mint sok évvel ezelőtt, és nagyon jól bírta a lábam is. Pedig tegnap is éjfél volt, mire végeztem a barack passzírozással, és ma 7 óra óta folyamatosan talpon, létráztam is, most főztem meg a lekvárt, amellett is álltam bő két órát, és sokkal-sokkal jobb. Messze nincs akkora fájdalmam, mint eddig, meg hát nem is bírtam ennyit állni, vagy menni.
Igazad volt, Sanyi, az autót is elviszem szervizbe, nekem is megjár időnként.
Biztos, hogy nem utoljára voltam nálatok. Köszönöm, sokat segítettetek!”

  P. É., Györköny

„Egy hétvégén kezdődött. A jobb kezem hüvelykujját alig tudtam megmozdítani. A legkisebb mozdulat is nagy fájdalmat okozott.  Megkérdeztem Orsi és Sanyi véleményét, ők azt mondták valószínűleg ínhüvelygyulladás. Ha a hagyományos utat választom, akkor több hét gipsz vár rám. Mivel autószerelő vagyok egy több hetes gipszkúrát semmiképpen sem akartam, de nálam szkeptikusabb embert is ritkán hordott hátán a Föld. Mégis úgy döntöttem megpróbálok az ő segítségükkel gyógyulni, hátha sikerül elkerülnöm a több hetes munkából való kiesést. Krémként a „hűtős lóbalzsamot” ajánlották, és Orsi 1 héten belül 3 alkalommal energetikai gyógyítással kezelt. Megszűnt minden panaszom… Köszönöm szépen!”

  U.J., Harc

„Nálam Sanyi kicsit olyan már lassan, mint a „háziorvos”. Már régóta tudtam, mivel foglalkozik, de nem szántam rá magam, hogy kipróbáljam. Azonban egy téli napon egy disznóvágás alkalmával nagyot estem, és olyan derékfájdalmaim lettek, hogy alig bírtam mozogni. Ekkor jártam nála először. Azóta is, ha úgy érzem, nehezebb a mozgás, vagy megemelem magam, vagy csak egyszerűen jólesne egy kis „csavargatás”, mindig a segítségét kérem. Mindenkinek szívből ajánlom! Köszönöm.”

  B.T., Szekszárd

„11 éves Tomi fiam gerincferdülésére FŰZŐT adott az orvos, Sándor pedig három kezeléssel rendbe hozta Tomi gerincét, ma már fűzőt sem kell hordania. Köszönjük Sándor!”

  J.I., Harc

„Apa agyi-infarktust kapott. A beszédközpont sérült nála nagyon súlyosan. Egy hétfői napon került kórházba. Egy hét alatt olyan rohamosan romlott az állapota (csak feküdt üveges tekintettel, nem mozdult, semmire nem reagált, nem fordult a hang irányába…), hogy a kezelőorvos behívatott bennünket. Közölte, ha nem történik valami fajta elmozdulás egy héten belül apa állapotában, nem maradhat tovább az idegosztályon, a rehabilitáció sem kezdhető el és sajnos a szd-i kórház palánki osztályára kell őt vitetni, amit mindenki csak elfekvőnek hív. Ekkor beszéltem Orsival.
Biztatott, hogy ne ijedjek meg. Higgyem el, meg lehet apát gyógyítani és nem következik be a legrosszabb. Merjek nagyot álmodni! Ő két megoldást javasolt. Az egyik a szellemműtét lett volna, de erre nem éreztem, hogy készen állok. A másik pedig energetikai gyógyítás távgyógyítással, ahol én lettem a genetikai kapocs. Ez mellett döntöttem. A következő történt mindenki meglepetésére:

  1. kezelés utáni napon megfogta a kezével a neki nyújtott poharat és ivott belőle. Ez idáig fecskendővel itatták.
  2. kezelés után (következő napon) már sokkal magabiztosabban ivott pohárból és a kezébe adott mobiltelefont felismerte, a gombjait nyomkodni kezdte.
  3. kezelés utáni napon a nővérek legnagyobb csodálkozására válaszolt a feltett kérdésekre. Használta az igen, a nem és a jó szavakat.

Összesen 5 energetikai kezelés történt. Az első három egymást követő napokon, a 4. és 5. között egy hét telt el.
A szerencsétlen nap óta 2,5 hónap telt el. Apa állapota rengeteget javult: beszél, önállóan eszik, jár, egyedül már át is öltözött stb. Jelenleg a dombóvári kórház rehabilitációs osztályán kezelik, és várjuk, hogy mihamarabb hazatérjen.
Hálásan köszönöm! A Jóisten adjon erőt a további áldásos munkához!”

B.G., Harc

„A testvéremmel jó játéknak tűnt, hogy elmentünk Orsihoz kéz-tenyér elemzésre.  Sok helyen jártam már, nem gondoltam, hogy újat fog mondani, csak a kíváncsiság hajtott. Aki azt hiszi, hogy Orsinál ez jóslás, az nagyot téved! Ez valami egészen más, valami sokkal több! A jövőről nem akart beszélni, mert azt mondta, ami a tenyérben van, az csak lehetőség! A jelenlegi gondolataim határozzák meg a jövőmet, és a gondolatok bármikor megváltoztathatóak. Inkább arról beszélt, milyen vagyok, milyen tulajdonságaim vannak, és számomra a „legijesztőbb” az volt, amikor azokat a gondolataimat is kimondta, amit még magam előtt is szégyellek. Rengeteg tanácsot kaptam, ami megváltoztatta az életem. Amit nagyon megjegyeztem, az ez volt: „Vigyázz a gondolataidra, mert öregkorodban olyan lesz az arcod, amilyenek a gondolataid voltak életed során. Ha csak félsz, haragszol, keseregsz, akkor ráncos öregasszony leszel. Ha sokat nevetsz, örülsz és megteremted a nyugalmad, akkor nagyon szép leszel még 80 évesen is.” Köszönöm, Orsi! Én szép szeretnék lenni.”

  H. Cs., Bonyhád

"Amikor 13 hetes terhes voltam második gyermekemmel, a sebészeten megállapították, hogy az előző császármetszés helyén meggyengült hasfalon egy sérv található, mely akkor nem volt kizáródva, de az orvos szerint ez bármikor megtörténhet a hasfalat érő egyre nagyobb terhelés okán. Ez egy pénteki napon történt a tamási rendelőintézetben, ezután, két héttel később elmentem az Orsihoz, hogy segítsen. Nagyon meg voltam ijedve, és természetesen nem szerettem volna sem a születendő gyermeket sem pedig magamat kitenni egy komplikációktól nem mentes műtétnek. Az Orsinál tett látogatásomat követő héten a nőgyógyászomhoz voltam hivatalos, aki elszántan kereste, de már nem találta a sérvemet! A gyógyulásban/gyógyításban a hasamban lévő pici baba is segített, amit mindketten – Orsi és én is – meghatottan tapasztaltunk. Köszönöm a segítséget és minden jót kívánok nektek!”

  C.V., Tamási

„Tudod, Orsi nagyon szkeptikus voltam, amikor először Hozzád indultam. Hosszú évek óta nagyon rossz passzban voltam. Antidepresszánsokat is szedtem időnként. Órák teltek pszichológusnál töltött beszélgetéssel, de nem jutottam közelebb a megoldáshoz, illetve a hosszú beszélgetéseket nem követte sohasem katarzis-élmény. Aztán megtörtént az első „belső utazás”, és úgy éreztem megszűnt a nyomás a hátamban. Éreztem valami történik. Nagyon felkavaró volt és rendkívül fáradt voltam utána. Napokig kavarogtak bennem a gondolatok és érzések, aztán elcsendesedett minden. Azóta több hét eltelt. Jelentem, újjászülettem. Jókedvű és bizakodó vagyok. Új ruhát vettem (színeset!), és van új hobbim is (jógázom). A családom csak ámul-bámul. Köszönöm szépen.”

M. Cs., Kaposvár

„14 éves fiamnál az iskolai szűrő vizsgálaton kóros gerincgörbületet észleltek. A röntgenfelvétel egyértelműen kimutatta, hogy baloldalra irányuló, 11%-os gerincferdülése van. Az ortopéd orvos fűző viselését javasolta és rendszeres gyógytornát, és úszást. Elmondása szerint, ha mindent a tanácsoltak szerint – fűző napi 20 órában, gyógytorna naponta fél órában, gyógyúszás hetente kétszer – végrehajt, akkor várhatóan kb. 18 éves korára „jó” lesz a gerince.
Sanyi régi ismerősünk, s többször is beszéltünk már vele arról, hogy különböző egészségügyi problémákat a hagyományos orvosláson kívül, „más” módszerekkel is lehet eredményesen gyógyítani.
Véleménye szerint a fiam esetében a keresztcsont elmozdulása okozta a gerincferdülést, amit csontkovácsolással helyre lehet tenni.
A rendszeresen jelentkező hátfájások, és a fűző viselésével járó kellemetlenségek miatt megszületett a közös döntés…
Két kezelés után az éves kontroll vizsgálat alkalmával az orvos a röntgen felvételeket látva azt mondta, hogy a fiam gerince nyíl egyenes(!), s ha először is ezt látta volna, nem kellett volna fűzőt hordania. A gyógytornát és az úszást tovább kell folytatnia, mivel ez az állapot csak ezek segítségével lehet végleges.
Köszönjük a segítséget!”

  N.E., Szekszárd

"Gyógyíthatatlan, de nem halálos!" Hangzott el ez a mondat 10 évvel ezelőtt, amikor megtudtam, hogy Chron beteg vagyok. Elég sokkoló mondat egy fiatal lány számára… Az elmúlt évek során sokféle gyógymódot, diétát, gyógyszeres kezelést, vitaminkúrát kipróbáltam, de a javulás mindig csak átmeneti volt, a gyötrő fájdalom visszatért.
 2012. aug. 08-án voltam Orsinál, hogy segítsen meggyógyulnom a betegségemből. Nagyon izgatott voltam, hogy végre meggyógyulhatok.
 Közel két órát voltam mélytudatszinten, egy varázslatos helyen, ahol sokféle érzelmet, történést éltem át. Utána rengeteg gondolat kószált a fejemben, amivel nem tudtam mit kezdeni, de nem is kell. Az ott, akkor történt meg. Évekig cipeltem egy nehéz terhet a lelkemben, ami megbetegített, de sikerült letenni. Aznap este nyugtalanul aludtam, fuldokoltam a köhögéstől, napokig émelyegtem, nem volt étvágyam. Azóta nem érzek fájdalmat, könnyűnek érzem magam, mintha kicseréltek volna, azt hiszem, nyugodtan mondhatom, meggyógyultam!
 Biztatásul mondom Mindenkinek, akinek problémája van, kérjen segítséget, merjen segítséget kérni! Akarni kell meggyógyulni, a segítséget megkapjuk hozzá. Köszönöm, Orsi!”

   Sz. A., Decs (2012. aug. 24.)

"46 éves vagyok. 14 éve kezelnek II-es típusú diabétesszel.Már többször akartak inzulinra beállítani, de nem engedtem, mert biztos vagyok benne, hogy ebből meg lehet gyógyulni. Sajnos sokan ki is nevettek e miatt.  Mindig reméltem, hogy megtalálom azt a Gyógyítót,aki segít ebben. Sok helyen jártam, sok mindent kipróbáltam. Az Orsikát rég óta ismerem, de nem tudtam, hogy Gyógyító, nem "reklámozta". Egyik kolléganőm ajánlotta, akkor tudtam meg, hogy Ő segíthet. Két alkalommal voltam Nála, energetikai gyógyítással kezelt. Pár hét múlva kontroll vizsgálatra kellett mennem a gondozóba. A kezelő orvosom azzal fogadott, hogy mit csináltam, mert ezt az eredményt csak hatalmas diétával érhettem el. 12-ről 7-re csökkent a vércukor szintem, ami már nagyon rég nem volt. Nagyon örültem, hogy végre dicséretet kaptam és nem inzulinos fenyegetést. Mindezt Orsikának köszönhetem! Tovább szeretném folytatni a kezelést, mert tudom, hogy teljesen meggyógyulok!
 Mindenkinek, aki betegséggel küzd, őszintén ajánlom, hogy bízzanak Orsikában, bízzanak a tudásában! Csak hálával és köszönettel tartozom mindenért Neki!!!”

N.B.Etelka Harc

„2011 szeptemberében voltam Szerémi Sándornál csontkovácsoláson és egészségmegőrző tanácsadáson. Mindenképpen tanácsot szerettem volna tőle kérni, mert augusztusban egy vérvételen derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésem van és megijedtem, hogy tartósan gyógyszereket kell szednem. Sanyi a kék jódot javasolta, amit még aznap megvettem a gyógynövényboltban és elkezdtem szedni. A kis üveg majdnem 6 hónapig elegendő volt és csak ezt szedtem, a gyógyszereket nem. Bevallom őszintén az étrendi előírásokat sem mindig tartottam be. 2012 márciusában kontroll vizsgálaton voltam, ahol megállapították, hogy a pajzsmirigyre vonatkozó értékeim teljesen normálisak. Köszönöm szépen a sok hasznos, jó tanácsot! Mindenkinek azt javaslom, hogy ha csak módjában áll, a gyógyszereket váltsa ki természetes anyagokkal, mert ugyanolyan hatásosak és sok esetben olcsóbbak is!”

D.M., Őcsény

"2011 novemberében az akkor 8 hónapos kisfiamnak fülgyulladása lett. Nagyon sokféle gyógyszeres kezelést kapott, de sajnos egyik sem volt eredményes, így 2012 januárjában fel kellett szúrni a fülét. A helyzet ezután sem változott állandó gyulladásban volt mindkét füle. Nagyon sokat sírdogált éjjel-nappal, mindig a kis füleihez kapkodott. Újabb és újabb gyógyszereket kapott. Az orvosok már azt javasolták, hogy csöveket helyeznek el a fülében, de hála Istennek, erre végül nem volt szükség. Márciusban beszéltem Antal Orsolyával, aki ezután személyesen és távgyógyításban is többször kezelte őt. Március végén egy kontroll vizsgálat alkalmával a doktor úr, aki Pécsről jön le alkalmanként a szekszárdi kórházba, örömmel mondta, hogy a kisfiam mindkét füle teljesen meggyógyult. Nagyon boldog voltam! Köszönöm szépen a segítséget!"

B.Sz., Szedres

" A tizenéves fiamnak hátfájdalmai voltak. Az orvosok megállapították, hogy az egyik lába rövidebb, mint a másik és nagyfokú gerincferdülése van. Pár alkalmas gyógytornát úszással kombinálva, illetve a gyógycipő és gerinctámasztó, fűző, hordását javasolták. Amit szigorúan betartva másfél év folyamatos használat után (ami napi 20 órából állt), és rendszeres kontroll mellett, az állapot minimális javulását diagnosztizálták. Ekkor találkoztunk Szerémi Sándorral, aki megnézte őt és azt mondta, hogy a keresztcsont elmozdulásából ered a gerincferdülése, illetve a lábak látszólagos különbsége is ezért áll fenn. Csontkovács mozdulatokkal helyreállította a keresztcsontot és gerincoszlopot, illetve a többi ízületet is.
Már az első csontkovácsolás után látványos volt a változás és a fiam mindezt szavakkal alá is támasztotta. Sokkal jobb volt a közérzete és nem volt fájdalma. A kezelést több alkalommal megismételte. A gyógycipőt és fűzőt ez alatt az időszak alatt a fiam nem hordta, de ezt mi az orvosnak nem mondtuk el, aki a kontroll vizsgálat során megállapította, hogy nagyfokú javulás következett be, majd örömmel nyugtázta, hogy milyen sokat javított gyermekem gerincének állapotán az úszás, így nem kell fűzőt használnia, csak továbbra is ússzon.
Szinte hitetlenkedve szemlélte a röntgenfelvételeket, és több jelét mutatta annak, hogy nem hisz a szemének.
Fiam elmúlt már tizennyolc éves és éli a saját kis életét minden lemondás nélkül. Sportol, szórakozik kedve szerint, ami számomra nagyon nagy öröm és boldogság.

Mindenkinek, aki hasonlókkal küzd és esetleg kételyei és kétségei, félelmei vannak, mert valljuk, be őszintén vannak,azt tudom javasolni, hogy bízzanak az ösztöneikben és hallgassanak a bennük megszólaló belső hangra, mert az nem hazudik,nem téved. Már az első kezelés után tudtam, hogy jó helyen és jó gyógyítónál vagyunk. Köszönetet szeretnék mondani Szerémi Sándornak és Antal Orsolyának, mert ők ketten nagyon sokat segítettek nekem és a fiamnak, mint testileg, mint lelkileg, mert elég nehéz időszak volt ez számunkra és az orvosok nem bíztattak semmi jóval! A lényeg, hogy az általuk említett műtétre nincs szüksége a fiamnak, mert meggyógyult!
Köszönöm.”

Sch-né, M., Szekszárd

"6 hetes kismama voltam, amikor 8 cm-es miómát diagnosztizáltak nálam. Az orvosok nem sok jóval biztattak, a terhesség megszakítását javasolták és be akartak fektetni a kórházba. Antal Orsolya energetikai gyógyítással kezelt kb. 8 alkalommal. A terhességem különösebb probléma nélkül telt el és a kislányom egészségesen született meg. Ő ma már 4 éves.”

K.I. , Szekszárd

„ Csípőből kiinduló fájdalmaim voltak. Éles, hasító fájdalom szaladt végig a jobb lábamon, ha autóból ki-be szálltam, vagy úgy fordultam, illetve éjszakánként nem tudtam aludni a derék és csípő panaszaimtól. Szerémi Sándor három alkalommal csontkovácsolt meg. Ezt követően a panaszaim megszűntek.”

P.T., Zomba

„ 83 évesen már a jobb szememre egyáltalán nem láttam, a bal szememen pedig szürkehályogot találtak. Az orvosom szerint két hónapon belül elveszítettem volna a látásomat. Antal Orsolya energetikai gyógyítással 5 alkalommal kezelte a bal szememet. A negyedik kezelés után már szemüveg nélkül olvastam, alig mertem elhinni, hogy ilyen létezik. Köszönöm.”

P.I., Szekszárd

„ Bal térdemben régóta tartó fájdalmaim voltak. Behajlítani csak nehezen tudtam, terheléskor hamar elfáradt, estére mindig fájt. Energetikai kezeléseket kaptam Antal Orsolyától, ezután a panaszaim megszűntek.”

H.G., Zomba

"Egy szombati napon, az ügyeleten három keresztest gennyt találtak a vizeletemben. Nagyon komoly panaszaim voltak: égő, csípő érzés vizeléskor, és vesetájékon is fájdalmat éreztem. Antal Orsi két alkalommal – két egymást követő napon – energetikai gyógyítással kezelt. A második kezelés után már semmi gondom nem volt. Köszönöm."

G.V., Szekszárd

„ Mentális problémáim voltak. Depresszió és rossz gondolatok gyötörtek gyerekkorom óta. Orsi nagyon sokat segített, hogy az állapotom javuljon. Energiával gyógyított,és  megértette velem, hogy nem az fáj, ami történt, hanem, amit én gondolok róla. Már ettől sokat javult a közérzetem. Mélytudatszinten oldottuk az emlékeket, illetve megtanított arra, hogy hogyan programozzam át magam. A depresszióm megszűnt és a tanácsai sokat segítettek, hogy a gondolataimat megváltoztassam. Köszönöm szépen.”

L. I-né, Budapest

"Szerémi Sándornál több alkalommal jártam. Nem volt különösebb mozgásszervi gondom, de a feszült életmódtól mindig itt fájt – ott fájt. Inkább karbantartásnak szántam. Észrevettem, hogy a csontkovácsolás után könnyebb a mozgás, lazábbak az ízületek, sőt a nyaki mozdulatok után még a hallásom és látásom is jobb lett. Ha szükségét érzem, már évek óta, rendszeresen eljárok hozzá. Köszönöm szépen."

G. L., Tapolca

"Hónapok óta fennálló hátfájdalmaim voltak. Nagyon nehezen tudtam mozogni, alvásnál és ülés közben mindig helyzetet kellett változtatnom, mert egy idő után már szinte elviselhetetlen volt a fájdalom. Szerémi Sándornál jártam csontkovács kezelésen, majd ezt követően Orsi energetikai gyógyítással kezelt két alkalommal. A fájdalom megszűnt és újra tudok mozogni. Köszönöm szépen."

R. M-né, Kölesd

„Kíváncsiságból mentem el egészségmegőrző tanácsadásra arcdiagnosztikával. Nagyon meglepődtem, hogy „működik”. Sanyi valóban sok problémámat pontosan felismerte és nagyon jó tanácsokat kaptam. Az általa javasolt gyógynövény termékeknek köszönhetően ma már sokkal kevesebb gyógyszert szedek, és van olyan egészségügyi gondom, ami ezeknek köszönhetően meg is szűnt.”

A. J-né, Harc

" 2007-ben nagyon erős hátfájdalmaim voltak. Több helyen gerincsérvem is volt. Nehezen tudtam ülni, a mozgás nehezemre esett, az autóban való utazás nagyon sok fájdalommal járt. Antal Orsolya több alkalommal energetikai gyógyítással kezelt. A kezelések hatására a fájdalmak megszűntek, azóta is problémamentes vagyok. A kezelések után még egy horvátországi nyaralásra is gond nélkül el tudtam utazni autóval! Köszönöm."

K. T-né, Polgárdi

" Fiam élsportoló, futballozik. A rendszeres edzések miatt szervezete nagy megterhelésnek van kitéve. Hátfájdalmai voltak – ami enyhe gerincferdülésből is származott – gyerekkora óta. Szerémi Sándornál 11 éves korában voltunk először, azóta rendszeres időközönként visszajárunk. A csontkovács kezeléseknek köszönhetően a fájdalmak megszűntek és gerince már nem ferde.”

B-né, L. M. , Tolna

" A tizenéves lányomnak hátfájdalmai voltak. Megállapították, hogy gerincferdülése van. Gyógytornát és úszást javasoltak, ahová o rendszeresen eljárt. Szerémi Sándorhoz is elvittem, aki csontkovács módszerekkel helyreállította a keresztcsontot és gerincoszlopot, illetve a többi ízületet is. A kezelést többször megismételte. Ezek együttes hatására a gerincferdülés helyreállt. ”

O. Gy. , Szekszárd