MEDDŐSÉG GYÓGYÍTÁSA

Tudom, már eleged van.

Tudom, már ezer és egy helyen jártál, próbálkoztál, mindig újabb-újabb ígéretekkel halmoztak el.

Talán már túl vagy számtalan beavatkozáson (pl. hormonkezelés, inszemináció, ilyen-olyan műtéti beavatkozások, vagy lombik-program stb).

Eleged van már abból, hogy mindenki „érzéketlenül” kérdezget, vagy már kérdezni sem mer. Eleged van már az újabb és újabb kudarcokból, és eleged van már abból, hogy senki nem érti meg, hogy eleged van már.

És most itt egy újabb cím, amire vagy rábukkantál, vagy ajánlotta valaki. Már elolvasni sincs kedved.

Hidd el, megértelek. Naponta hallok ilyen történeteket, de hála Istennek, már egyre többször nevetünk együtt a végén! J

A hozzám fordulóknak én nem mondom azt, hogy hagyják abba az orvosi vagy más egyéb kezeléseket, hiszen az általam felkínált meddőség kezelés nem „olthatja ki” semmilyen más kezelésnek a hatását, nem eszközökkel és szerekkel történik. Egyetlen mellékhatása van csupán: a gyógyulás!!!

Megkeressük azokat az érzelmi blokkokat és feloldjuk, amelyek hatására a szervezet nem reagál például az orvos által felírt hormonkezelésekre, vagy nem tapadnak meg a kis lombik embriók, miközben minden körülmény a legideálisabbnak tűnik – ami egyébként orvosilag megmagyarázhatatlan.

Tehát nem fizikai az ok!

Egyébként a sikertelenül eltelt évek miatt már szinte minden meddő párnak szüksége lenne ilyen kezelésre, mert ha addig nem is volt lelki problémája, most már lett.

Kedves leendő Édesanya!

  A daganatos betegekkel kapcsolatban megtapasztaltam, hogy mekkora erő is rejlik a sejtekben tárolt emlékek feltárásában, a gyökerük megtalálásában, az akkor keletkezett érzelmek (pl. düh, harag, félelem, bűntudat stb.) elengedésében és a megbocsájtás megtörténésében. Ez az út mindenki előtt nyitva áll.

Dr. Deepak Chopra, amerikai orvos-kutató, a sejtszintű gyógyulás, a test és a lélek együttes gyógyításának napjaink talán legékesszólóbb képviselője. Az ő kutatásairól bővebben olvashat az Útravaló gondolatok KIÚT A REMÉNYTELENSÉGBŐLcímű írásunkban.

„ HA EGY LÉPÉST TESZÜNK A KEGYELEM FELÉ, Ő EZER LÉPÉST TESZ MIFELÉNK.”

Mélyen igaz ez a gyógyításban is! Úgy tűnik, hogy testünk bölcsessége alig várja, hogy segítsen nekünk elengedni a régi problémákat. Ha mi hajlandóak vagyunk megtenni akár csak egy kis lépést is, a testünk elvégzi a többit.

 A lelki gondokat, csak lélekszinten (mélytudatszinten) lehet gyógyítani, mert ott a gyökerük.

 Mit jelent a lélekszinten (mélytudatszinten) történő sejtszintű gyógyítás?

 A mélytudatszint vagy a lélekszint, egy alvás és ébrenlét közötti állapot. Ilyenkor az agy vezérlőfrekvenciája kb. 10Hz. Ezen a szinten a tudatos, döntéshozó elmét „kiiktathatjuk”, és a beteget a saját belső zsenialitása vezeti. A sejtszintű emléket ez esetben a szervezet belső intelligenciája, a test bölcsessége találja meg, és a változás folyamata is ott játszódik le. A beteg érzelmileg megszabadul mindattól a lelki problémától, amely jelen esetben a terméketlenséget okozta. A beteg aktív közreműködője saját gyógyulásának. Felébredéskor mindenre emlékszik. Ez nem hipnózis!

 Bármilyen mélyen gyökerezik is a problémánk és bármilyen súlyos is betegségünk, bármennyit is küszködtünk vele, igenis van lehetőségünk, arra, hogy megszabaduljunk tőle, és egészségesen, teljes emberként élhessünk!

 Fontos, hogy tudjuk, igenis lehetséges gyógyulásunk aktív részeseivé válnunk, hogy az első véleményt nem kell feltétlenül szentírásként fogadnunk, és azt is, hogy mindannyian szabadon választhatjuk meg, hogy a gyógyulás mely útját akarjuk járni! Becsüljük magunkat annyira, hogy minden lehetőséget megadunk a gyógyulásnak!

Antal Orsolya