MEDITÁCIÓS TANFOLYAM

 

Mi történik egy ilyen tanfolyamon? Mit lehet megtanulni?
Az első alkalommal megtanuljuk, hogy elménk lehetőségei határtalanok. Életünk jobbá tételének egyik legnagyobb titka a pozitív hozzáállás kialakítása, ami viszont egyszerűen döntés dolga! Vajon megengedheti-e bárki is magának, hogy a gondolkodása megakadályozza őt álmai elérésében? És vajon azt hányan engedhetik meg maguknak, hogy a helytelen gondolati beidegződések miatt életükben a veszekedésektől hangos emberi kapcsolatok, a romló egészségi állapot és az állandó filléres gondok vegyék át az irányítást? 
Megtanuljuk, hogyan relaxáljunk, ami egyúttal a bizonyítottan megbetegítő hatású stresszt is levezeti. A relaxáció a stressz egyetlen természetes ellenszere!
Megtanuljuk, hogyan meditáljunk azon a „bűvös” mélytudatszinten.
Mire jó a meditálás?

  • A stressz levezetésére.
  • A jó döntéshozatal megkönnyítésére.
  • A minket foglalkoztató kérdések – bölcsebb tudatalattink és az úgynevezett kollektív tudattalan bevonásával történő – megválaszolására.
  • Céljaink elérésére az élet bármely területén, legyen szó akár sikeres, gazdag életről vagy szerelemről, bármiről.
  • Rossz szokásaink (pl. dohányzás, túlzott evés, lustaság, rendetlenség) akaraterő és kínlódás nélküli megváltoztatására.
  • Gyermekeink és felnőtt szeretteink szavak nélküli megsegítésére, gyógyulásukat is beleértve.
  • Misztikusnak hitt, ám valójában természetes és hasznos intuíció avagy megérzőképesség rendkívüli fokozására.

Szeretettel várom!

Kedves tanfolyamot már elvégző Barátaink!

Vajon, mi az oka annak, hogy néhányatoknak csak átmenetileg hozott napfényt a tanfolyam?
A módszer kétségtelenül működik. Sokan arra számítanak, hogy gondjaik napok alatt megoldódnak, de mivel a csodák késnek, lelkesedésük lelohad. Pedig joggal várják a „csodát”, mert életük valóban döbbenetes mértékben meg tud változni, ám ehhez némi idő és kitartás is szükségeltetik. Nyilvánvaló, hogy évek, évtizedek alatt összegyűlt gondhalmazt még nagyon hatékony módszerrel sem tudunk máról holnapra eltüntetni. Érdemes azonban nekifogni, már csak azért is, mert ezt a munkát senki más nem végzi el helyettünk…
A titok nyitja a siker! Mások csodái és saját elért sikereitek rendszeres gyakorlásra ösztönöznek, ezért gondoltuk, hogy útjára indítunk egy új rovatot, Sikertörténetek címmel, a honlapon.
Várjuk azokat a sikeres történeteket, amelyek a tanfolyam elvégzése után születtek! Beleegyezésetekkel – csak monogram és lakóhely feltüntetésével – ezeket feltesszük, hogy elolvasva, mindannyian magabiztosabban és energikusabban lássatok neki a további megoldandó feladatoknak!