RÁKBETEGSÉGEK GYÓGYÍTÁSA

Valahol mindannyian tudjuk, hogy nagy dolgokra vagyunk képesek, és titokban vágyunk is rá, hogy kapcsolatba kerüljünk képességeinkkel, és nagy dolgokat valósítsunk meg.

Létezik egy módszer, amelynek nem célja, hogy elvonja Önt a már megkezdett orvosi vagy természetgyógyászati kezeléstől! Arra szolgál, hogy erősítse annak hatását, és segítsen a maga választotta úton előbbre jutni és lelkileg fejlődni. Eredményesen alkalmazható a daganatos betegségek minden típusánál: agydaganat, gége- és torokrák, szájüregi daganatok, bőrrák, pajzsmirigyrák, mellrák, tüdőrák, csontrák, májrák, gyomorrák, méhdaganat, hererák, prosztatarák, vastagbél rák, végbél rák, vese tumor esetén, nyirokrák, májrák…

Olyan rákbetegek gyógyítását vállaljuk egy hihetetlenül hatékony módszerrel, akik már mindent kipróbáltak és nem történt jelentős javulás az állapotukban, illetve újra megbetegedtek.

Minden orvosi szaklap leírja, hogy a súlyos betegségek nagy többsége lelki eredetű, mégis, ha valaki arról beszél, hogy a lelki probléma megoldása gyógyulást jelent, akkor az sarlatán!

Mindannyiunknak vannak olyan problémái, melyek miatt időnként érezzük, hogy nem vagyunk urai az életünknek, hogy a bennünk lévő érzelmek és indulatok vették át az irányítást. Mégsem tudjuk, hogyan is jussunk el a problémák gyökeréhez, a fájdalom okához. Ezért aztán csak a felszín felől közelítjük meg őket, és vagy nem veszünk róluk tudomást –úgy teszünk, mintha minden rendben lenne-, vagy megpróbáljuk meggyőzni magunkat arról, hogy ha rendet rakunk a gondolatainkban, a fejünkben, akkor majd ezek a dolgok is a helyükre kerülnek. Miközben a rejtett, mélyen megbúvó ok háborítatlan marad, mi pedig csodálkozunk, hogy próbálkozásaink ellenére a problémáinkat valahogy mégsem sikerül végleg elengednünk.

"A múltat nem lehet megváltoztatni, csak a múlthoz való hozzáállást."

A daganatos betegekkel kapcsolatban megtapasztaltam, hogy mekkora erő is rejlik a sejtekben tárolt emlékek feltárásában, a gyökerük megtalálásában, az akkor keletkezett érzelmek (pl. düh, harag, félelem, bűntudat stb.) elengedésében és a megbocsájtás megtörténésében. Ez az út mindenki előtt nyitva áll.

Dr. Deepak Chopra, amerikai orvos-kutató, a sejtszintű gyógyulás, a test és a lélek együttes gyógyításának napjaink talán legékesszólóbb képviselője. Az ő kutatásairól bővebben olvashat az Útravaló gondolatok „KIÚT A REMÉNYTELENSÉGBŐL” című írásunkban.

„ Ha egy lépést teszünk a kegyelem felé, ő ezer lépést tesz mifelénk.”

Mélyen igaz ez a gyógyításban is! Úgy tűnik, hogy testünk bölcsessége alig várja, hogy segítsen nekünk elengedni a régi problémákat. Ha mi hajlandóak vagyunk megtenni akár csak egy kis lépést is, a testünk elvégzi a többit.
A lelki gondokat, csak lélekszinten (mélytudatszinten) lehet gyógyítani, mert ott a gyökerük. Ha a gyökér nincs kigyomlálva, akkor újra kihajt a növény (Rák esetén ez az áttét!).

Mit jelent a lélekszinten (mélytudatszinten) történő sejtszintű gyógyítás?
 A mélytudatszint vagy a lélekszint, egy alvás és ébrenlét közötti állapot. Ilyenkor az agy vezérlőfrekvenciája kb. 10Hz. Ezen a szinten a tudatos, döntéshozó elmét „kiiktathatjuk”, és a beteget a saját belső zsenialitása vezeti. A sejtszintű emléket ez esetben a szervezet belső intelligenciája, a test bölcsessége találja meg, és a változás folyamata is ott játszódik le. A beteg érzelmileg megszabadul mindattól, ami a betegtestrészben, pl. daganat, tárolódott, és megérti, amit a betegség meg akart neki tanítani. A beteg aktív közreműködője saját gyógyulásának. Felébredéskor mindenre emlékszik. Ez nem hipnózis!

„ A rák a szellem, a test és a lélek betegsége. A proaktív és pozitív szellemiség segít a rák ellen harcolóknak, hogy túlélőkké válhassanak. A düh, a megbocsájtásra való képtelenség, valamint az elkeseredettség a szervezetünket  stresszel teli, savas környezetté teszi. Tanuljunk meg szeretetteljes, megbocsátó, megértő, segítőkész lelkületű emberré válni. Tanuljunk meg lazítani és az életet élvezni.” (Forrás: Dr. Vargha Metodika Tudományos Intézet)

Javaslom, hogy olvassa el az Útravaló gondolatok „Étkezési tanácsok rákbetegeknek” című írásunkat.

Antal Orsolya