SIKERÉLMÉNYEK TANFOLYAM UTÁN

 

„Szia Orsi! Szeretnék megosztani Veled valamit. Ma államvizsgáztam. Már egy héttel ezelőtt odalent megtudtam, hogy az első tételsorból a 8. és a második tételsorból 9. tételt fogom húzni. Ezt utána programoztam is, igyekeztem elhinni. Talán ez volt a "baj", hogy nem mertem elvonatkoztatni a "valóságtól" és megtanultam a többi tételt is. Ez történt ma: első tételsor 9., második 8. tétel, tehát pont fordítva. Viszont megengedték, hogy gyorsan kicseréljem őket arra, amit szeretnék…ezt is jelnek, segítségnek értelmezem. Így tehát azokból a tételekből feleltem, amiket odalent "súgott" a Segítőm. A nap vége egy jeles államvizsga, kiemelten szép felelettel.
Orsi, el sem tudom mondani mennyire hálás vagyok Neked, Nektek! Óriási megerősítést kaptam ma, mind magammal kapcsolatban, mind a meditáció erejével kapcsolatban, és ha te is úgy érzed, hogy alkalmas lennék rá, szeretnék tovább lépni.
Remélem, nemsokára találkozunk!”

B.V., Bonyhád

"Az én sikerélményem rendhagyó. Én nem vettem részt az Önök által megtartott Meditációs tanfolyamon, mégis változást hozott az életembe. Nem tudom, mi történik egy ilyen tanfolyamon, de nagyon szépen köszönöm, mert a feleségem – aki részt vett rajta – a tanfolyam után újra olyan volt, mint amikor beleszerettem lány korában. Vidám, mosolygós, jókedvű. Még néha énekelgetett is."

V.F., Szekszárd

"Már régebb is hallottam a meditációs tanfolyamról, de soha nem éreztem, hogy ilyen helyen magamra találhatok. Mivel a bátyám nem akart egyedül menni, így – vonakodva bár – de elkísértem Őt. Ma már tudom, hogy tényleg ott kellett lennem. Ahogyan Orsi mesélni kezdett, egy "új világ" nyílt meg, amiből rengeteg segítséget kapok. A tanfolyam után nehéz visszazökkenni a "régi világba". A meditációkon nagyon sok új élmény ért, úgy érzem minden egyes alkalommal jobban megy, így továbbra is lelkesen gyakorolok. Már alig várom a folytatást! Hálás vagyok Orsinak és Sanyinak, hogy megmutatták, mire is vagyunk képesek! Köszönök mindent!"

B.V., Bonyhád

" Meditációs tanfolyamon vettem részt. Orsi elmondta, hogy most lemegyünk mélytudatszintre, találkozunk a szellemi segítőnkkel és egy kérdést is feltehetünk neki, amire ő válaszolni is fog. Nagyon vártam. Igaz, nem szóban és nem képekben, de választ kaptam a kérdésemre. Egy sötét falra írták fel fehér betűkkel.”

Sz. A., Szekszárd

" Nagyon vágytam egy boldog párkapcsolatra. Orsi és Sanyi azt javasolták írjam össze legalább tizennyolc pontban, milyen társra is vágyom, mert csak akkor tudom bevonzani az életembe, ha pontosan tudom, mit is szeretnék és hiszek benne, hogy megkapom. Ötvenhét pontban össze is írtam és minden nap hittel kértem. Legnagyobb csodálkozásomra kb. két hónap múlva találkoztam valakivel, aki 99%-ban megfelelt a listának. Köszönöm. "

R. E., Tamási

" Meditációs tanfolyamon vettem részt, de nagyon szkeptikus voltam, amikor Orsi arról beszélt, hogy most lemegyünk mélytudatszintre, találkozunk a szellemi segítőnkkel és egy kérdést is feltehetünk neki, amire ő válaszolni is fog. Számomra nagyon meglepő volt, de a dolog működött. Igaz ugyan, hogy nem szóban, hanem képekben, de valóban választ kaptam a kérdésemre.”

 R. A., Szekszárd

" Meditációs tanfolyamon vettem részt. A mélytudatszintre történő lemenetel egyedül ugyan még nehézkes, de nagyon sok hasznos ötletet és elvet tanultam, ami elindított egy olyan úton, amin, tudom, ha végigmegyek sokkal elégedettebb és boldogabb lehetek. Megtanultam, hogy elképesztően fontos szerepe van a tudatos pozitív gondolkodásnak. Ezt követően hittem, hogy kereshetek nettó 200 E Ft-nál többet és kimondtam ösztönösen, félhangosan, amikor egyedül voltam. Egy hónapon belül új állásajánlatot kaptam, és azóta 250 e Ft-nál nem kerestem kevesebbet."

B. Z., Bonyhád

„Volt az életemben egy olyan időszak, amikor lépten-nyomon felfáztam, aminek következményeként kórházba is kerültem 40 fokos lázzal és vese-medence gyulladással. A kórházi kezelés ugyan „meggyógyított”, de a panaszaim mégsem szűntek meg. Egy beszélgetésünk alkalmával Orsi azt mondta nekem, hogy minden fejben dől el. Egy éjszaka ismét a jól ismert felfázásos fájdalomra ébredtem, de félálmomban (mélytudatszint?) csak ennyit mondtam: minden fejben dől el, dehogy vagyok felfázva! Azóta sem volt ilyen panaszom! És mindez úgy sikerült, hogy akkor még nem voltam egyetlen tanfolyamon sem. Azóta részt vettem már tanfolyamon is, mert kíváncsi voltam, ha ez működött, akkor még mi mindenre vagyok képes.”

H. Á., Zomba