SZELLEMGYÓGYÁSZAT

 

Ez a világ egyik legszelídebb lelki, szellemi módszere.
 A módszer a józanész határain belül gyakorlatilag szinte bármilyen betegség esetén sikerrel alkalmazható, attól függően, hogy a betegnek mekkora az élni akarása, a hite (gyógyulásba vetett hite!), és mekkora szeretet veszi őt körül.

A gyógyítás során a szellem, az elme erejét használjuk fel.
Erősen leegyszerűsítve, a folyamat során mélytudat állapotba visszük a beteget, majd mintegy vezetett meditációként, jól megválasztott gondolati képsorral , elképzeljük, magunk előtt látjuk a szellemsebészeti műtétet.
A mélytudatszint, egy alvás és ébrenlét közötti állapot. Nem hipnózis! A beteg végig tudja, hol van, mi történik vele. Amikor ébren vagyunk bal agyféltekével gondolkodunk. A bal agyfélteke racionális, mindenben a logikát keresi. Ha ébrenlétben azt mondanánk, hogy kicseréljük például a beteg agyat és egy új, tökéletesen ép és egészséges agyat helyezünk el a helyére, akkor ezer meg egy okot tudnánk rögtön felsorolni, hogy ez miért nem lehetséges. Ha viszont mélytudat állapotban mondom ugyanezt, ahol a bal agyfélteke alszik, és a jobb agyfélteke a domináns, a jobb agyfélteke nem kételkedik. „Végrehajtja” az utasítást, és olyan kémiai folyamatok indulnak el a szervezetben, hogy beindul az öngyógyítás.

Hangsúlyoznunk kell, hogy a gyógyítás során nem a gyógyító akarata érvényesül, ő csak abban segít, hogy a hozzáforduló vágyát lehozza, az elképzelt változást átírja a testbe.
Ehhez erős vágyra és dinamikus hitre van szükség.

Igen, a hit jelenti talán a legfontosabb kulcsot a siker eléréséhez. Ám a hit, ez a kincset érő valami, igen kényes „jószág”. Gondozni, ápolni, növeszteni kell, ha nagy sikereket akarunk elérni.
Hogyan?
Kezdjük egy nagyon egyszerű technikával! Mindenkinek javaslom a babcsíráztatásos kísérlet elvégzését, hiszen ez kézzel foghatóan erősíti meg elménk, szellemünk erejébe vetett hitünket. Csíráztassunk két különböző tálba egyenlő számú babszemet. Az egyik tálat tegyük félre, rá se nézzünk napokig. A másik tálban lévő babszemeket szeretgessük sokat gondolatban, bíztassuk a gyors növekedésre és naponta dicsérjük meg, az elért eredményért! Pár nap múlva hasonlítsuk össze a tálakat! Ugye, mondanom sem kell, mit fogunk tapasztalni?!  A szeretgetett, dicsérgetett babszemek fejlődése lenyűgöző a többiekhez képest.

Ez a teremtő erő, ez a szellemi erő mindannyiunkban ott rejlik.

„Hiszem, ha látom!”- szokták mondani. Pontosan ez történik. S mivel elhiszi a beteg, a változás az anyag világában meg is történik! Az átíródás azonnali is lehet, de van úgy, hogy folyamatosan hetekig íródik át.

A gyógyítás eszközök és szerek nélkül történik. Mellékhatása a gyógyulás!